Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Detekcija curenja vode

Detekcija curenja vode spada u naše svakodnevne usluge koju pružamo za fizička i pravna lica. Detekcija curenja vode, snimanje vodovodnih cevi, sve vodoinstalaterske usluge i hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Koristimo najmodernije specijalne termalne kamere koje detektuju curenje vode iz vodovodne cevi u zidu ili u zgradi.

Detekcija curenja vode – Vodoinstalater Bežanijska Kosa

Detekcija curenja vodeCurenje vode je čest problem kod mnogih naših klijenata. Razlozi su uglavnom zbog pucanja cevi, a nekada i zbog stvaranja određenog čepa koji će svojim pritiskom uticati na to da voda procuri na određenom mestu. Kada se javi fleka na zidu u vidu vlage, a ako se pri tome oseti i neprijatan miris buđi, obavezno se obratite vodoinstalateru. Brzom reakcijom sprečavamo da curenje vode u zidu napravi veću štetu. Ukoliko su znakovi curenja vode jedva primetni, vršimo snimanje cevi termalnom kamerom da najbolje utvrdimo da li voda curi ili se fleka formirala usled neke druge situacije. Ova metoda je veoma delotvorna kada želite da proverite stanje cevi u Vašem domu ili poslovnom prostoru.

Detekcija curenja vode na celoj teritoriji Bežanijske Kose i okoline je samo deo velike ponude vodoinstalaterskih intervencija koje svakodnevno obavljamo. U slučaju da sumnjate na curenje vode u zemlji, vrši se lociranje curenja vode u zemlji ili lociranje curenja vode u zgradi, ako je slučaj sa takvim problemom. Čim pronađemo uzrok zbog čega voda curi u Vašem kupatilu ili kuhinji, prelazimo na delotvorna rešenja koja podrazumevaju brzu i efikasnu reakciju vodoinstalatera. Možete nam se obratiti u bilo koje doba dana ili noći, što se posebno odnosi na hitne intervencije, što curenje vode u zidu i jeste.

Koristimo najsavremeniju opremu koja se može naći na tržištu i na taj način Vam osiguravamo uslugu na najvišem nivou kvaliteta, po svetskim standardima. Nakon svake intervencije ostavljamo čist i uredan prostor, što takođe znači da se detekcija curenja vode u zidu vrši bez ikakvog obijanja zida, potpuno savremenim metodama. Termalne kamere mogu da detektuju i najsitniju pukotinu će na najbolji način prikazati stanje cevi i da li voda curi. Pozivanjem našeg stručnog tima se dobija detekcija curenja vode po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Na vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

Uslugu detekcije curenja vode pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.