Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Popravka vodokotlića

Popravka vodokotlića podrazumeva popravku vodokotlića svih modela i proizvođača. Popravka vodokotlića, popravka monobloka, popravka ugradnog monobloka kao i sve vodoinstalaterske usluge dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Popravka vodokotlića u slučaju hitne intervencije curenja vodokotlića se radi sedam dana u nedelji, za sva fizička i pravna lica.

Popravka vodokotlića – Vodoinstalater Bežanijska Kosa

Popravka vodokotlićaVodokotlić se smatra najpotrošnijim elementom koji se nalazi u svačijem kupatilu. Često dolazi do kvara određenih komponenti koje se u njemu nalaze i tada je intervencija vodoinstalatera neizbežna. U slučaju da dođe do kvara na Vašem vodokotliću, ali i monobloku, možete nas kontaktirati u svakom trenutku. Kada vodokotlić curi, potrošnja vode u tom periodu ponekad može znatno uticati na račune za vodu. Zbog toga kada primetite i najmanje signale da sa vodokotlićem nešto nije u redu, pozovite nas. Nije preporučljivo da sami pokušavate sa otklanjanjem bilo kakvog kvara, pa čak i menjanjem određenih delova jer tako možete napraviti mnogo veću štetu nego korist.

Stručno lice će veoma brzo pronaći gde je konkretno došlo do kvara na vodokotliću, monobloku i ugradnom monobloku, pa će shodno tome i izvršiti popravku, odnosno zamenu odgovarajućih delova. Koliko god se popravka vodokotlića nekada činila lakom, licu koje nikada nije imalo prilike da se bavi ovim poslom može predstavljati problem. Našim vodoinstalaterima je ova vrsta intervencije više rutinska s obzirom da je gotovo svakodnevno obavljamo na celoj teritoriji Beograda. Kvar može biti u samom plovku, crevu vodokotlića ili nečemu potpuno nepoznatom našim klijentima. Zbog toga kada primetite da nešto od navedenog ne funkcioniše istim intenzitetom kao ranije, kontaktirajte nas. Uvek smo dostupni i naš servis za hitne intervencije je stalno aktivan.

Monoblok kao i ugradni monoblok su nešto komplikovaniji za popravku od klasičnog vodokotlića, ali za profesionalne vodoinstalatere, to nije ništa teško. U poslednje vreme se sve češće može naći primena ugradnog monobloka i u privatnim objektima, odnosno stanovima ili kućama. Korišćenje monobloka je česta pojava na javnim mestima, odnosno u toaletima hotela, restorana, kafića, tržnih centara i ostalo. Vodoinstalater Bežanijska Kosa popravku vodokotlića, monobloka i ugradnog monobloka vrši na celoj teritoriji Bežanije i okoline i na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Dostupni smo 24h, tokom cele nedelje, 365 dana u godini. Usluge vršimo čak i za vreme praznika.

Uslugu popravke vodokotlića pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.