Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Odgušenje kanalizacije

Odgušenje kanalizacije pružamo za fizička i pravna lica, sedam dana u nedelji. Za odgušenje kanalizacije i sve hitne intervencije dostupni smo 24h dnevno tokom cele godine i praznika. Odgušenje kanalizacije obuhvata mašinsko otpušavanje kanalizacije, odgušenje kanalizacije pod visokim pritiskom vode kao i odgušenje kanalizacije woma vozilom.

Odgušenje kanalizacije – Vodoinstalater Bežanijska Kosa

Odgušenje kanalizacije u Beogradu je jedna od najčešćih intervencija. S obzirom na to da naš tim vodoinstalatera sarađuje i sa pravnim i sa fizičkim licima, često dobijamo angažmane od velikih firmi kako bismo obavili otpušavanje kanalizacije ili snimanje cevi kamerom. Važno je da se provere kanalizacije obavljaju redovno, kako bi se izbeglo nastajanje većih problema, odnosno zagušenja. Vodoinstalater Bežanijska Kosa posluje na celoj teritoriji Bežanijske Kose i okoline i otpušavanje kanalizacije za nas predstavlja još jednu rutinsku intervenciju koju obavljamo brzo i efikasno. Znamo da je mnogim klijentima ovaj problem jedan od najneprijatnijih, ali to ne mora uvek biti tako ukoliko angažujete profesionalne vodoinstalatere. Ne morate brinuti o troškovima jer sve vrste intervencija obavljamo po veoma povoljnim cenama.

Odgušenje kanalizacije

Odgušenje kanalizacije obuhvata:

  • odgušenje sudopere
  • odgušenje wc solje
  • čišćenje oluka
  • čišćenje kanalizacionih cevi
  • odgušenje slivnika
  • odgušenje cevi
  • odgušenje kade
  • odgušenje lavaboa
  • odgušenje odvoda
  • odgušenje tuš kabine i još mnogo toga…

Gde god da se nalazite, na Vašu adresu stižemo u najkraćem vremenskom roku, Vaše je samo da nas pozovete, a to možete učiniti putem naših dežurnih službi, kao i servisa za hitne intervencije. Pozovite nas u bilo kom trenutku jer smo dostupni 24h, kad god to Vama zatreba. Odgušenje kanalizacije vršimo uz pomoć najsavremenije opreme i putem sledećih metoda: mašinsko otpušavanje kanalizacije, otpušavanje kanalizacije sajlom, otpušavanje kanalizacije woma vozilom i otpušavanje kanalizacije pod visokim pritiskom vode. Bez obzira da li je zagušenje nastalo u sudoperi, kadi, wc šolji, naši vodoinstalateri će efikasno otkloniti uzrok začepljenja.

Uzroci zagušene kanalizacije mogu biti različiti, od mnogih masnoća koje se sipaju u odvode, odnosno ostaci hrane koji mogu da se nađu u cevima sudopere, do velikog taloženja kamenca u cevima i svih nečistoća koje na kraju završe u kanalizacionoj mreži. Neprijatni mirisi su samo još jedan dodatak zbog čega zagušena kanalizacija predstavlja problem stanarima, odnosno ukućanima. Znamo da je klijentima veoma bitno da njihov životni prostor što pre bude funkcionalan i zbog toga otpušavanje kanalizacije obavljamo brzo, efikasno i profesionalno, po najvišim standardima kada je reč o pružanju vodoinstalaterskih usluga. Naš dežurni vodoinstalater dostupan je 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Sve vrste usluga vršimo čak i za vreme praznika.

Uslugu odgušenja kanalizacije pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.