Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Servis bojlera

Servis bojlera vršimo za bojlere svih modela i proizvođača, sedam dana u nedelji. Servis bojlera obuhvata i montažu bojlera svih modela kao i zamenu creva, cevi… Servis bojlera, popravka bojlera, servis protočnih bojlera kao i servis kuhinjskih bojlera vršimo za fizička i pravna lica sa cele teritorije Bežanije i okoline.

Servis bojlera – Vodoinstalater Bežanijska Kosa

Svaki kućni aparat je važan, ali su samo određeni neophodni za svakodnevne potrebe. Bojler je jedan od aparata bele tehnike koji koristimo svakoga dana i veoma nam je bitna njegova ispravnost, zbog toga kada do kvara dođe, to često može uticati na svakodnevne aktivnosti. Na našu sreću, bojler je napravljen tako da ima dug vek trajanja, ali je njegovo servisiranje nekada preko potrebno, kako bi se bojler što duže koristio bez ikakvih problema. Kada angažujete stručne vodoinstalatere ne morate brinuti da li je Vaš bojler u rukama profesionalca jer mi za svaku intervenciju dajemo račun i garanciju za kvalitet urađenih usluga.

Servis bojlera obuhvata:

Servis bojlera

  • Servis protočnog bojlera
  • Servis kuhinjskog bojlera
  • Zamena grejača na bojleru
  • Zamena termostata na bojleru
  • Čišćenje kamenca iz bojlera
  • Zamena instalacija u bojleru
  • Zamena flanšne bojlera
  • Zamena kazana na bojleru
  • Sve hitne intervencije koje uključuju pregrevanje bojlera i pad bojlera sa zida

Servis bojlera na celoj teritoriji Bežanijske Kose i okoline vršimo kad god to Vama zatreba. Dovoljno je da nas kontaktirate preko naših korisničkih servisa, kao i servisa za hitne intervencije, a mi ćemo odmah nakon Vašeg poziva izaći na teren. Pored zagarantovane profesionalne, brze i efikasne usluge, garantujemo Vam i brz dolazak na adresu. Servis bojlera vršimo na celoj teritoriji Beograda, za pravna i fizička lica. Kada je bojler u pitanju, ne mora uvek biti reč o velikom kvaru, nekada su to sitne popravke koje ne oduzimaju više od pola sata vremena. Ono što je važno, Vodoinstalater Bežanijska Kosa poštuje sve predviđene rokove za završetak intervencije nakon utvrđivanja ozbiljnosti kvara.

Sve vrste vodoinstalaterskih usluga, između ostalog i servis bojlera, obavljamo po veoma povoljnim cenama u svim gradskim opštinama. Bez obzira da li je problem u grejačima koji se nalaze u bojleru, nataloženom kamencu koji utiče na njegov rad ili nekom drugom kvaru, mi ćemo dati sve od sebe da Vaš bojler učinimo funkcionalnim u najkraćem vremenskom roku. Znamo da je gotovo nezamislivo provesti jedan dan bez tople vode, posebno u letnjem periodu kada su temperature visoke, a tuširanje potpuno hladnom vodom je čak i tada nepojmljivo. Uz naše stručne vodoinstalatere, servis bojlera bude obavljen na profesionalan način. Dostupni smo 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine, čak i za vreme praznika.

Uslugu servisa bojlera pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.