Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Snimanje cevi kamerom

Snimanje cevi kamerom je pouzdana metoda lociranja problema u cevi. Snimanje cevi kamerom visoke rezolucije pruža uvid u stanje cevi i otkriva svaki problem, bilo da je zagušenje cevi, blokada u cevi ili naprsnuće ili curenje cevi. Snimanje cevi kamerom, odgušenje kanalizacije, sve vodoinstalaterske usluge i hitne intervencije dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Snimanje cevi kamerom – Vodoinstalater Bežanijska Kosa

Snimanje cevi kameromNajbolji način da kompletno proverite stanje u Vašim kanalizacionim cevima je ubedljivo snimanje cevi kamerom. S obzirom na to da su neke zgrade dosta stare, samim tim i kanalizaciona mreža, nekada problem sa kanalizacijom može biti češći u odnosu na novu gradnju ili objekat u kojem se često vrši kontrola kanalizacionih cevi. Kada dođe do pucanja kanalizacione cevi dolazi do izlivanja otpadnih i fekalnih voda. U zavisnosti od mesta nastajanja pukotine u kanalizacionoj cevi može doći do većih ili manjih problema. Posebno može doći do problema ukoliko živite u stanu gde voda često može da procuri i do komšijinog plafona ukoliko dođe do curenja horizontale koja prolazi kroz plafon, odnosno kroz pod prostora. Kako biste izbegli sve te neprijatnosti, poželjno je da redovno kontrolišete stanje u cevi u Vašem domu ili poslovnom prostoru.

Snimanje cevi kamerom je jedan od načina da uvek budete u toku sa onim što se dešava u Vašem kanalizacionom sistemu, ali i ako dođe do zagušenja, što pre otkrijete gde je ono nastalo. Vodoinstalater Bežanijska Kosa uslugu snimanja cevi kamerom vrši na celoj teritoriji Bežanije i okoline. Kada dođe do zagušenja koje često može da se javi zbog otpadnih voda, uzrok se najbolje utvrđuje upravo metodom snimanja cevi. Ako nastala situacija zahteva brzu reakciju, možete nas kontaktirati putem servisa za hitne intervencije, a mi ćemo na Vašu adresu doći u najkraćem vremenskom periodu. Za ovaj vid intervencije je neophodna najsavremenija oprema sa kamerama visoke rezolucije, kao i računarima koji jasno i precizno pokazuju gde se problem tačno nalazi.

U našem timu posedujemo samo opremu visokog kvaliteta i najsavremenije tehnologije. Snimanje cevi kamerom obavljaju naši profesionalni vodoinstalateri koje možete angažovati u svakom trenutku. Nakon detektovanja kvara, prelazimo na njegovo uklanjanje i to po veoma povoljnim cenama. S obzirom da ovu, kao i ostale vodoinstalaterske usluge vršimo na celoj teritoriji Bežanijske Kose i okoline, imamo veliki broj angažmana i zadovoljnih klijenata koji su naš prioritet. Naše radno vreme je 24 časa, svakoga dana, tokom cele nedelje, 365 dana godišnje, čak i za vreme praznika.

Uslugu snimanja cevi kamerom pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.