Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Zamena slavine

Zamena slavine obuhvata zamenu i popravku slavina svih modela, kao i zamenu česme i zamenu tuš baterije. Zamena slavine u slučaju hitne intervencije gde curi slavina ili gde slavina curi na spoju sa zidom je dostupna 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Zamena slavine kao i za sve vodoinstalaterske usluge Vodoinstalater Bežanijska Kosa daje račun i garanciju za kvalitet urađenih usluga.

Zamena slavine – Vodoinstalater Bežanijska Kosa

Zamena slavineKada Vam je potrebna pomoć, odnosno usluga profesionalnih, stručnih i kvalifikovanih vodoinstalatera koji svoj posao obavljaju efikasno i kvalitetno, obratite se našem timu vodoinstalatera. Neki kvarovi u vodovodnom sistemu koji uključuju i sve one elemente čija je funkcionalnost na bilo koji način povezana sa korišćenjem vode, mogu biti sitni i obavljaju se za jako kratko vreme. Ozbiljniji kvarovi zahtevaju korišćenje određene opreme koju Vodoinstalateri Bežanijska Kosa u takvim situacijama vrlo često koriste. Klijenti nekada pomisle kako neke vrste popravki u vodovodnom sistemu mogu sami da obave i na taj način se često dogodi mnogo veća šteta. Zbog toga ukoliko imate bilo kakav kvar, bez obzira koliko Vam se on činio sitnim ili ne, kontaktirajte naše vodoinstalatere koji će svaku popravku obaviti umesto Vas, po veoma povoljnim cenama.

Zamenu slavine, česme i baterije vršimo na celoj teritoriji Bežanije i okoline u svakom trenutku. Dovoljno je da nas kontaktirate putem naših telefonskih servisa, a mi na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom periodu. Linije za hitne intervencije su otvorene 24h, tako da nas možete pozvati u bilo koje doba dana i noći. Ako primetite da nešto nije u redu sa slavinom, odnosno česmom, da voda stalno curi ili je došlo do lošeg pritiska vode, najbolje je da se obratite nama kako bismo što pre ustanovili o čemu je reč i obavili zamenu. Brzo i lako obavljamo zamenu baterije koja se nalazi u samoj slavini, a uzrok njenog kvara može biti dotrajali mešač. U zavisnosti od problema, preduzimamo određene mere reagovanja.

Gde god da se nalazite, garantujemo brz dolazak na adresu i profesionalnu, kvalitetnu uslugu po veoma povoljnim cenama. Sve vrste vodoinstalaterskih usluga vršimo za pravna i fizička lica. Za obavljenu intervenciju dobijate račun i garanciju za kvalitet urađenih usluga. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Naše usluge pružamo čak i za vreme praznika.

Uslugu zamene slavine pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.