Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Hitne intervencije

Hitne intervencije podrazumevaju sve vodoinstalaterske usluge koje zahtevaju brz dolazak na adresu. Za sve hitne intervencije Vodoinstalater Bežanijska Kosa je dostupan 24h dnevno tokom cele godine i praznika. U hitne intervencije ubrajamo bilo koje curenje vode u kupatilu, zamena ventila za vodu, zamena vodovodnih cevi, odgušenje kanalizacije

Hitne intervencije – Vodoinstalater Bežanijska Kosa

Hitne intervencijeKada je reč o vodoinstalaterskim uslugama, hitne intervencije se odnose na one kvarove koji zahtevaju brzu reakciju vodoinstalatera. Ukoliko dođe do pucanja cevi, kvara ventila za vodu, kvara na bojleru ili zapušene sudopere kao i kanalizacije, uloga vodoinstalatera je veoma važna. Posebno je bitno da znate koji vodoinstalater je najbolji i koji će što pre stići na Vašu adresu. Vodoinstalater Bežanijska Kosa u svom timu imaju samo najbolje, kvalifikovane vodoinstalatere koji se nalaze u svim gradskim opštinama, tako da se odmah nakon Vašeg poziva kreće na datu adresu i garantuje dolazak u najkraćem vremenskom roku. Nepredviđene situacije ne biraju vreme kada će se dogoditi, zbog toga nas možete pozvati u bilo kom trenutku putem našeg servisa za hitne intervencije.

Zahvaljujući brzoj i efikasnoj reakciji, naš tim se nalazi na odličnoj poziciji kada je reč o pružanju vodoinstalaterskih usluga. Tokom dugogodišnje karijere, ostvarili smo veliki broj uspešnih saradnji koje i danas traju. Zadovoljni klijenti i njihove preporuke su naša najbolja reklama. Sve vrste vodoinstalaterskih usluga obavljamo na najvišem nivou po Evropskim standardima ovog posla. Za najbolje obavljanje hitnih intervencija je potrebno imati najsavremeniju opremu uz koju će svaki kvar biti uspešno i brzo otklonjen, a to je upravo ono što dobijate angažovanjem Vodoinstalatera Bežanijska Kosa. Kada je kvar ozbiljan, vodoinstalater je ona osoba koja će najbolje znati kako da taj problem reši.

Za hitne intervencije je potrebna samo brza reakcija, najbolja oprema i stručan vodoinstalater koji će što pre sanirati štetu. Ukoliko primetite da u Vašem kupatilu curi voda, odmah nas kontaktirajte kako bi naš dežurni vodoinstalater što pre došao i utvrdio o čemu je reč. Nekada zanemarivanjem ovih znakova, može doći do problema u stanu ispod Vašeg, odnosno komšija može primetiti da se na njegovom plafonu pojavljuju tragovi vlage. Da ne biste došli u neprijatnu situaciju, kontaktirajte naše vodoinstalatere radi kontrolisanja vodovodnih cevi i kompletne kanalizacione mreže. Naše radno vreme je 24h, tokom cele nedelje, 365 dana godišnje. Vršimo vodoinstalaterske usluge i za vreme praznika, posebno kada je reč o hitnim intervencijama koje ne biraju ni vreme ni mesto.

Uslugu hitnih intervencija pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.